Pianoles

Ben je op zoek naar een pianodocent? Dan ben je van harte welkom in mijn muziekschool!

Samen met mijn team van collega pianisten ontvang ik jou graag in mijn studio om naar eigen smaak en keuze een lestraject uit te stippelen. Alle docenten hebben een studie afgerond aan het conservatorium en zijn daardoor in staat om per leerling een passend lestraject uit te werken. Wil je werken van Bach uit je hoofd kunnen spelen of kunnen improviseren over akkoorden, dan is dat allemaal mogelijk.

Het is voor ons belangrijk om samen een doelgericht lesprogramma te creëren. Zo kunnen we ons met veel plezier focussen op het einddoel.

Informatie

De lessen worden gegeven in mijn studio op de NDSM Werf in Amsterdam (2 minuten lopen vanaf de pont). Een andere leslocatie is mogelijk in overleg. Om veiligheidsredenen rondom COVID19 te waarborgen worden de lessen op verschillende instrumenten gegeven met een tussenafstand van 1,5 meter.

De lessen worden gegeven vanaf 30 minuten met een tarief van € 25,-
Leerlingen t/m 20 jaar zijn vrijgesteld van BTW.
Voor leerlingen ouder dan 20 jaar is het tarief onderhevig aan 21% BTW.
Een vrijblijvende proefles van 15 minuten kost € 10,-

Mobiel: +31 (0)6 54 76 57 22
E-mail: info@manuelwouthuysen.com

“Ik ben niet op zoek naar de fusie, maar meer naar hoe de twee genres naast elkaar in de muzikant kunnen bestaan. Zoals ik al zei: ik ben hopeloos verliefd op twee 'vrouwen' en ik wil simpelweg niet kiezen”